Csak pár percig tart egy hiteles cégkivonat beszerzése

Aki próbált már céges ügyeket intézni, azt tudja, hogy van egy dokumentum, amire szinte minden alkalommal szükség van. Ez a dokumentum a cégkivonat. Nem elég, hogy a legtöbb ügyintézéshez szükség van a cégkivonatra, a dokumentum az elkészítést követően csak 30 napig érvényes, így gyakran kell újat igényelni. Szerencsére a hiteles cégkivonat beszerzése ma már nagyon egyszerűen, pár perc alatt megoldható. Mutatjuk, hogyan.

A hiteles cégkivonat egy elektronikus dokumentum, így a beszerzést online el lehet végezni. A beszerzés előtt azt ajánlott ellenőrizni, hogy elegendő lesz-e a hiteles változat, mert a magasabb hitelesítési szinttel rendelkező közhiteles cégkivonat papír alapú, és a beszerzése néhány munkanap lehet.

Hiteles cégkivonat beszerzéshez viszont csak egy olyan weboldalt kell felkeresni, amely cégkivonat készítéssel foglalkozik. Ezek a weboldalak az információkat hivatalos forrásból kapják, ez biztosítja, hogy az elkészített cégkivonat naprakész lesz. A cégkivonat igénylése előtt a cég neve vagy adószáma alapján lehet megtalálni a céget, melynek a cégkivonatára szükségünk van. A következő lépésben ki kell választani, hogy hiteles cégkivonatot szeretnénk vásárolni, majd pedig a számlázási adatokat kell megadni. Amire nagyon kell figyelni, hogy bankkártyával fizessünk, ha azonnal szükségünk van a hiteles cégkivonatra, mert ez jelent csak azonnali sikeres fizetést, átutalás esetén várni kell. A sikeres tranzakciót követően pedig a rendszer automatikusan kiküldi a hiteles cégkivonatot a megadott e-mail címre, és már intézhetjük is vele az ügyeinket.

Ajánlott cikkek