Gazdaságos parkolás repülős utazások alatt

A repülős utazások egyik velejárója, hogy ha autóval utazunk a reptérre, akkor az autót valahol hagyni kell az utazás idejére. Ha pl. egy hétre utazunk el, akkor köztéren parkolni ennyi időre egy kisebb vagyonba kerül. Az ingyenes parkolási zónákból pedig gyakran még sokat kell utazni tömegközlekedéssel vagy taxival, mire a reptérre kijutunk. Mindezek miatt érdemes egy gazdaságos és praktikus megoldást keresni, amit a reptér körüli parkolók jelentenek.

Privát parkolókról van szó, tehát nem a reptérhez tartoznak, viszont jóval olcsóbbak is, mint a reptér területén parkolni, és a közterületi fizetős parkolókhoz képes is jobban járunk anyagilag. A reptéri parkolási árakat úgy szokták általában meghatározni a szolgáltatók, hogy 1-2 napra drágább, de minél hosszabb időre maradunk, annál kevesebb lesz a napi költség.

A reptér körüli parkolókkal nem csak a parkolási költségeken spórolhatunk, hanem az egyéb kiadásokon is, pl. a reptérre kijutás árán. A szolgáltatók általában a parkolás árában a reptéri transzfert is vállalják, így nem kell fizetnünk pluszban a reptérre kijutásért. Az alacsonyabb költségek mellé ráadásul nagyobb biztonság is társul, mivel ezek a parkolók őrzöttek és kamerával megfigyeltek. Ennek köszönhetően az utazás alatt biztosak lehetünk abban, hogy az autónk jó kezekben van, és ha mégis bármilyen probléma merülne fel, akkor a felvétel visszanézhető és a probléma forrása fellelhető.

Ajánlott cikkek