Bea lángosa


Nagymama és Nagypapa receptje alapján több mint 30 éve készül Szekszárdon a lángos a Nagypál- család tulajdonában. Valójában a kezdeteben nem is szekszárdi eredetű volt a kis vállalkozás, hanem Balatonlellei. Ám az akkori szekszárdi Polgármester tudomást szerzett a szekszárdi tulajdonosok által vezetett balatoni lángosos-ról és nagy sikerüknek köszönhetően megkérte őket, hogy hozzák el Szekszárdra is receptet. 

Eddigi értékelések

Mennyire ropogós a lángos?

Puha

13 szavazat

Lehetne ropogósabb

0 szavazat

Ropogós

73 szavazat

Mennyire vékony a lángos?

Vastag

2 szavazat

Közepesen vastag

70 szavazat

Vékony

15 szavazat

Mennyire fokhagymás a feltét?

Alig fokhagymás

1 szavazat

Közepesen fokhagymás

24 szavazat

Jó hagymás

61 szavazat

Mennyi tejfölt és sajtot adnak hozzá?

Kevés rajta

0 szavazat

Jöhetne még rá

4 szavazat

Jó sok

80 szavazat

Regisztrálj vagy jelentkezz be a szavazáshoz