Nagymama és Nagypapa receptje alapján több mint 30 éve készül Szekszárdon a lángos a Nagypál- család tulajdonában. Valójában a kezdeteben nem is szekszárdi eredetű volt a kis vállalkozás, hanem Balatonlellei. Ám az akkori szekszárdi Polgármester tudomást szerzett a szekszárdi tulajdonosok által vezetett balatoni lángosos-ról és nagy sikerüknek köszönhetően megkérte őket, hogy hozzák el Szekszárdra is receptet.
Eddigi értékelések
Mennyire ropogós a lángos?
Lehetne ropogósabb
0 szavazat
Mennyire vékony a lángos?
Közepesen vastag
70 szavazat
Mennyire fokhagymás a feltét?
Alig fokhagymás
1 szavazat
Közepesen fokhagymás
24 szavazat
Mennyi tejfölt és sajtot adnak hozzá?
Jöhetne még rá
4 szavazat
Regisztrálj vagy jelentkezz be a szavazáshoz